UNA ALEGRIA!

MAGNÍFICS RESULTATS DELS EXÀMENS DE CAMBRIDGE DE LA CONVOCATÒRIA DE JULIOL

En aquest temps d’incertesa i preocupacions, ens arriba una gran notícia !

A la convocatòria dels exàmens de Cambridge dels mesos de juliol i agost, tenim un 100 % d’aprovats en l’examen del PROFICIENCY, un 90 % d’aprovats al FIRST (B2), i un 100% a l’examen del PET (B1). A més amb unes notes boníssimes!!.

Volem donar una gran enhorabona els nostres alumnes de Reus i Riudoms, i al nostre equip de professors i professores per tot l’esforç que han fet, en un entorn de circumstàncies complicades.

El primer curs intensiu on-line en la nostra història, i ara al setembre ja som veterans. Les ganes d’aprendre i la il·lusió de tots plegats ha guanyat.

Moltes felicitats als alumnes d’Evergreen Idiomes i ara cap al següent títol.

Quan entrego un títol del Proficiency, sovint recordo quan vàreu començar a estudiar anglès a l’Evergreen, hem ve la imatge d’una personeta que no feia 1,20 cm. És molt emocionant. Als alumnes del Proficiency, no els hi podem ensenyar res més! molta sort, molt d’èxit i que la vida us porti totes les oportunitats que us mereixeu!!.

Gràcies als alumnes d’Evergreen Idiomes de Reus i Riudoms, per la vostra gran feina i entusiasme.

Gràcies als pares i mares que dipositeu la confiança en nosaltres, i us deixeu aconsellar respecte a la formació d’anglès dels vostres fills i filles, quan remem tots a una tot és molt més fàcil.

Gràcies als professors i professores per la vostra capacitat de superació, i per la vostra dedicació als alumnes sense límits, i compromís amb el centre.

Una vegada més sentim la calma de la feina ben feta.

César Sanz, Director Evergreen Riudoms

Ester Carrilero, Directora Evergreen Reus

Deixa un comentari