Benvinguts al nou curs!

Classes Presencials – Online

Aquest curs serà ben diferent i ple de reptes, venim amb les piles carregades, i tot preparat per començar.

La gran novetat són les classes online que han vingut per quedar-se, qualsevol alumne podrà escollir entre fer la classe presencial com sempre, o seguir-la online, tenim instal·lats els ordinadors a cada classe, amb una àmplia pantalla. En cas que fos necessari, qualsevol classe passarà a funcionar online en 24h., i no es trencarà el desenvolupament de cap curs.

Nosaltres ja veníem de fer classes particulars i de preparar exàmens oficials online, per tant, tenim una bona experiència i la valoració és tremendament positiva.

Les classes amb ordinador han vingut per quedar-se, i estem descobrint que obren un ventall de coses positives, per exemple, quan algun alumne es fa mal a les cames, esquinç, os trencat, poden seguir el curs des de casa, i no perdre cap classe; també els alumnes que marxen a estudiar o treballar fora de la nostra comarca, poden seguir el curs des de qualsevol dispositiu amb total comoditat, no cal buscar un altre centre per continuar estudiant anglès; o també simplement per conveniència personal.

Per tant, benvinguts i benvingudes al nou curs 2020-21, i a les classes del Segle XXI.

Deixa un comentari